Search

Magazine Template 2

 

magazine2 New generation from Magazine Template is release. There is Magazine Template 2.

 

 

 

 

Please check out http://magazinetemplate2.blogspot.com for seeing the Demo site.

 

This template has been tested in the following browser

 

FireFox 3.0.1, Opera 9.51, Google Chrome, Safari 3.1.2, Flock 1.2.5, Netscape Navigator 9.0.0.6, Internet Explorer 7 .

Generally, this template is good at all browser except at Internet explorer 7. There is a little bug at posting column but I will fix it in the future

 

Terms and service

 

By downloading and using our blogger template, you agree to the following terms:

 

  1. The template is free to download
  2. You may NOT resell the template
  3. Don't delete A Credits link to this blog and this blog 
  4. You may modify, translate or distribute all of the template
  5. You may use the template for personal or commercial projects

Below is the link to download it

 

 

mirror1 mirror2

 

 

Enjoy the new template of your blog!

comment 61 Comments to Magazine Template 2

Prihandoko on September 23, 2008 at 11:18 AM said...

pertanyaan yang sama utk template magazine 1:
bagaimana caranya agar tampilan template ini terlihat kompak dan tidak ada gap kosong di antara postingan maupun antara widget

terima kasih

Rohman on September 23, 2008 at 5:27 PM said...

bermain di margin saja, karena perintah margin yg membuat ada jarak antar widget. contoh ;


margin: 10px;


ubah jadi ini ;


margin :0px.


sy tidak bisa menyebutkan secara tepat, karena kodenya banyak yg harus di sesuaikan.

Didiet on September 24, 2008 at 4:33 PM said...

Mas... aku download templates yang ini...... Mas makasih templates nya

Rohman on September 24, 2008 at 4:59 PM said...

Ok didiet, thank you for using my template. Enjoy your new look.

kejarsetoran on September 26, 2008 at 12:01 AM said...

kang, apa maksudnya mirro 1 dan mirror 2? apa isinya sama aja? sori, masih belajar..

Rohman on September 26, 2008 at 12:08 AM said...

that mean, if you cannot download at mirror 1 you can download at mirror 2. Yes, there's same content. So, you only need download from 1 mirror.

TYO on September 29, 2008 at 1:09 PM said...

mohon ijin buat renew http://dtyo.blogspot.com kang rohman template saya coba hehehehehe

risti on September 30, 2008 at 9:19 PM said...

ini template yang awak cari..... terima kasih

Just Call ME on October 6, 2008 at 7:50 AM said...

Mas kok di blog saya gak bisa ya mas konfirmasi error mohon bantuannya mas

Abdul Majid on October 7, 2008 at 9:01 PM said...

makasih templatenya ya. tapi aq bingung cara mengubah menunya

aldwin on October 8, 2008 at 1:33 AM said...

hi. I have just downloaded this template. And can you please teach me how to change the commenting process of the blog? I want to have one like yours. Because your commenting process looks like so professional. That's why I really like it. so can you please teach us how to do that one.

I haven't started my new blog yet. but I will start it after i settled everything.

please help me with this. :D

belly wijaya on October 13, 2008 at 6:55 AM said...

saya suka sekali templete ini, mohon ijin pakai di blog saya. Terima Kasih.

Blogger Baru on October 15, 2008 at 9:12 AM said...

saya sdh mencobanya dan saya suka :) tapi begitu saya pake template ini traffic yg berasal dr SE langsung turun drastis. kenapa ya ? sdh 2 mingguan neh.. ga balik2 traffic-nya

conrads on October 22, 2008 at 2:05 AM said...

salam kenal kang, sampean pancen hebrinngg... cinta banget sama magazine template2-nya, ijin pakai kang:-)

adeska on October 24, 2008 at 6:59 PM said...

Nice template, Kang!
Minta ijin saya pakai ya. Thanks very very much!

esap on October 26, 2008 at 1:09 AM said...

Kang ijin download mag templatenya buat blog saya dan Thanks banyak sudah memberikan ilmunya ke newbie seperti saya ini.

most watched videos online on October 27, 2008 at 6:33 PM said...

hi unique!

remember me? its bestre.

This is a very nice template. Anyway, I wanted to ask if I can delete the subscription portion going to yours? Is that what you mean by not deleting the your credits or its just the bottom portion of the template.

rohman on October 27, 2008 at 7:01 PM said...

Hi bestre!

You may deleting the my subscription. However, you may not deleting the credits links on the bottom of the template.

Thank you for using my template.

Happy blogging.

Hirarai on October 28, 2008 at 8:33 AM said...

mas aku dah pake ni template : www.acehkaya.co.cc
ngomong2 untuk mengubah menu editme itu dimana ya?

ahmad on October 28, 2008 at 12:01 PM said...

pak bagian mana yang harus dihapus untuk menghilangkan widget news and update ???

Inti Pustaka on October 28, 2008 at 1:26 PM said...

Kang aku coba ya.... thank banget kreativitasnya

most watched videos online on October 29, 2008 at 5:51 PM said...

thanks for the response rohman

-bestre-

firmanwy on November 2, 2008 at 6:39 AM said...

Template nya ok! Aku pake buat blog baru ku, ya! Thank for the template... Keepin' success!

blogywalkie.com on November 7, 2008 at 1:46 PM said...

templateku di review juga donk, hehe

http://blogywalkie.com/2008/xtra-simple-more-seo-advance-blogger-template-by-blogywalkie/

thx, promosi juga, hoho!

Izwan Sholimin on November 10, 2008 at 3:01 PM said...

mAS saya coba pakai template ini ya!!!

Chandra said...

mas kang rohman buat post comment kayak sperti ini gimna?
kok tutorial panjenengan, hasilnya tidak seperti ini?
mohon ilmunya

Afiq on November 15, 2008 at 9:35 AM said...

salam perkenalan,sya dari Malaysia harap kita dpt berkomunisasi ya..sya da cuba pakai template magazine 1 dan sya nak tahu how to edit the menu bar? dalam page layout just ada -edit me- saja. bagaimana mau isi kandungan dalamnya? sekian makasih ya :p

ini mail saya : afiq2607bukhari@gmail.com

.: Bayu On The Network :. on November 21, 2008 at 10:41 PM said...

iya mas gimana kalau mau diganti e "edit me" nya..harap pencerahan nya...segera thanks...

Sean Morris on November 30, 2008 at 5:18 AM said...

How do I make the rotating tabs work ?

rohman on November 30, 2008 at 5:47 AM said...

Hello Sean Morris,

You can read this post

CLO on December 2, 2008 at 4:33 PM said...

I have to say thanks a lot, i use this template for my blog, but how to add a picture in header? can i?

akang on December 18, 2008 at 2:41 PM said...

permisi ya mas.. aku download ya, tapi mohon bantuannya nanti kalo ada perlu aku tanyakan. makasih sebelumnya

bob on December 25, 2008 at 3:45 AM said...

The format seems Hthocha browser explorer, how can I fix it?

odep on January 1, 2009 at 12:04 PM said...

met siang, aku dah dowload nih dan langsung mau dicoba. thank infonya

mahendra on January 2, 2009 at 3:03 PM said...

Makasi template nya

BUAT HOST DAN TEMAN2 BLOG.. SELAMAT TAHUN BARU 2009 YAAAA...
SEMOGA TAMBAH SUKSES!

Saya punya info bagus.
Sebuah bundle informasi yang saya jamin bagus buat anda
Informasi tentang bagaimana membuat bisnis online sendiri, bagaimana agar eksis di search engine manapun, sampai membuat website profesional dengan wordpress.org (bukan wordpress.com lo ya..) juga bagaimana script membuat web iklan baris (dapat langsung diaplikasikan sehingga bisa nambah pemasukan) semuanya ada disini
Ada pasti puassss.
Salam hangat.

eworque on January 7, 2009 at 11:38 PM said...

Hi, how to make the "read more" on every post?

aldhy on January 11, 2009 at 9:30 PM said...

tanks templetenya yach

k-Dex on January 11, 2009 at 10:05 PM said...

thanks for the template..... that template i looking for and very useful to reviews on various product
www.digital-camera-top.blogspot.com
www.cell-phones-1.blogspot.com

Deivid Medeiros on January 17, 2009 at 1:35 AM said...

this theme is very good.

How add read more in my posts???

Baka Kelana on January 18, 2009 at 4:38 PM said...

Beautiful template

I like this template

Rizal gustriwana on January 20, 2009 at 3:04 AM said...

langsung cap cus!!!...dan hasilnya..woow keren banggezt.!! makasih banyak mas...

---------- maZandrie Blog ----------- on January 29, 2009 at 9:18 AM said...

terima kasih templete nya.....tapi mmg perlu di-edit dikit...hehehe

Anonymous said...

hi there

about this theme it's not working .

=============
We're sorry, but we were unable to complete your request.

When reporting this error to Blogger Support or on the Blogger Help Group, please:

* Describe what you were doing when you got this error.
* Provide the following error code and additional information.

bX-wxran0
=============

GoBlog on February 8, 2009 at 2:55 PM said...

mas gimana buat read more and edit menya dibagian mana?

Anonymous said...

I'm having the same problem it's not working?

GoBlog on February 13, 2009 at 9:06 PM said...

what your promblem?

Heryanto on March 9, 2009 at 8:22 PM said...

assalamu'alaikum salam kenal mas?
saya baru bikin blog, kl mau ganti template ko error mulu, kasih tau caranya dong mas? thx

Li on March 18, 2009 at 11:27 PM said...

berkunjung malam teman..

rosz on April 15, 2009 at 9:04 AM said...

wah boleh nih nyoba .....

Gudang Ilmu on April 20, 2009 at 2:04 AM said...

Permisi....
Mau donlot templatenya dulu ya....?!

Blogspot bisa diedit Offline kayak Wordpress gak sih...?

Web Design Quote on May 25, 2009 at 6:30 PM said...

Great to see the magazine template 2. It looks really nice and simple. I think i should use this on my next project thanks for the information.

ruhyat on June 3, 2009 at 1:08 PM said...

mas makasih buat template nya... saya izin download ya blog saya ada di ruhyat-blog.blogspot.com

cuma saya mau tanya di template yang ini ada header edit me itu maksudnya apa makasih...

website design on August 25, 2009 at 10:20 PM said...

this is really nice. thanks

Septian Gusonela on October 3, 2009 at 10:21 AM said...

mas ni template bisa untuk fitur terbaru blogger gak...

Anonymous said...

nice collection.
please visit my collection:
http://www.oneclickz.net

hanum on January 5, 2010 at 5:54 PM said...

another great templates, themeforest.net is good.

ilham on January 8, 2010 at 5:19 PM said...

thanks you boss

blog cancer on January 8, 2010 at 5:20 PM said...

ijin sedot

Iqbal on January 21, 2010 at 9:22 PM said...

Nice Theme, thank you friend....

Anonymous said...

Template keren...
izin nyedot ya, mas

Mas-Raden on June 9, 2010 at 6:41 PM said...

tamplate cool banget nihhh

Post a Comment

 
© 2010 UniQue Templates is proudly powered by Blogger
Template Design by Blogger Templates | Blogger Tutorial