Search

Classic Minima 3 Column Series

Hi guys! meet you again, i hope you feel happy today. For a long time i'm not post at this blog. Allright, several days ago, someone ask me to make classic minima template at 3 column, and today today I grant it. Now I have had classic minima template 3 column series, there is Classic White Minima 3 column, Classic Blue Minima 3 column, Classic Black Minima 3 column, and Classic Ochre Minima 3 column. LICENSE By downloading and using our blogger template, you agree to the following terms:
  1. Don't delete credits link to this blog and this blog.
  2. You may NOT resell the template.
  3. You may modify, translate or distribute all of the template.
  4. You may use the template for personal or commercial projects
Download template If you feel interested with this template, please feel free to download. Please Click at the button below :
Classic White Minima 3 column classic white minima template 3 column

Classic Black Minima 3 column classic black minima template 3 column

Classic Blue Minima 3 column classic blue minima template 3 column
click here for download

Classic Ochre Minima 3 column classic ochre minima template 3 column

If you was download the templates, please extract with sofware extracter such as Winzip or Winrar, because the files is still at zip file. See you at my other free template.

comment 37 Comments to Classic Minima 3 Column Series

Z on February 11, 2008 at 12:27 PM said...

mas,gimana caranya ngisi side bar yang kiri? makasi banyak

Rohman said...

sudah saya tuliskan di templatenya, tinggal di ganti saja dengan link, tulisan biasa banner atau apa saja.

dudemjk on February 26, 2008 at 7:53 PM said...

sip kang rohman, sampean memang jagonya utek2 template blogger. maturnuwun sanget, ngken nek menawi wonten sing kulo mboten saget, mboten menopo nggih kulo tangglet. matursuwun kang.



Dukung saya untuk menang di kompetisi SEO tingkat dunia di seocontest2008

taufiq said...

Mas, saya download beberapa template tapi kok ngrusak widget tang disediain blogspot. template pa yang cocok buat blog q tanpa ngrusak widget nya. wah masnya hebat banget masuk SEO. masnya jurusan ilmu komputer ya?

DJoniE on March 9, 2008 at 8:30 PM said...

Tak coba ya templatenya...

Matur suwun nggih...

satria on March 11, 2008 at 2:02 PM said...

kang, kenapa yah kalo saya ngedit HTML di Blogger dan ngambil kode dari blog penyedia template pasti GAGAL! kalo mau di save pasti ngga bisa. apa
ada prosedur yang salang Kang? itu selalu terjadi...
jadi pengin pake template bagus2 kaya blogger yang lain.
padahal sama2 pake blog gratis blogger.com...
kenapa ya Kang...mohon bantuannya...
email saya sayasatria@yahoo.co.id
saya sangat membutuhkan bantuan Akang...
hatur Nuhun sateuacanna...

Anonymous said...

bang...
setelah saya download, script abang kan dlm bentuk text.
lalu saya copy - paste ke edit template. lol ternyata tidak bisa tuh mas.
ditolak ama blogger:
Template Anda tidak dapat diparse karena tidak well-formed. Harap pastikan bahwa semua elemen XML ditutup dengan benar.
Pesan error XML: The value of attribute "dir" associated with an element type "null" must not contain the '<' character.

lalu gimana mas mengkoreksinya??
salam ari

Rohman said...

sudah saya tulis, bahwa template ini untuk yang klasik bukan untuk yg baru (XML), jadi pasti tidak bisa.

Southscapes on August 17, 2008 at 8:29 AM said...

This template is very useful to me.
Thanks for that.

Nilavan,
http://googeo.blogspot.com

blogger-isme on October 19, 2008 at 3:20 PM said...

masih pilih - pilh template nh kang... salam kang

annasfamily on November 2, 2008 at 6:46 AM said...

Yang ini memang klasik... tapi ok punya ko!

Nanang on November 15, 2008 at 3:34 PM said...

Wah templatenya bagus2, terima kasih kang :)

Free-Wallpaper on November 15, 2008 at 3:36 PM said...

Very nice templates. Thanks.

Andy Lasmana on November 21, 2008 at 12:49 PM said...

Ciamik templates euy..... tanks for your templates

bujas on December 1, 2008 at 1:51 AM said...

kang,makasi banyakkkkkk.........?atas semua tutorialnya,kang saya ini masih blogger baru kang,kang jalan jalan ke rumah kecilku kang,apa yang perlu ditambah kang,tapi setelah kang sampai di rumah kecilku,kang jangan ketawa kang,soalnya kang,semua yang saya dapat pernik2 itu dari tutorialnya kang rohman.......?sekali lagi makasih banyak kang...............?

marhan said...

kang, gimana caranya kalo judul minima right sidebar mo diganti pake image sekitar 700x100an pixel, kode apa yg harus diedit...
thks a lot ya, saya suka nih yg simple kayak gini.

GALAKSI-ANDROMEDA on December 26, 2008 at 10:10 AM said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii

kencus site on March 5, 2009 at 3:00 PM said...

yang hitam mana

Provider Free Article on March 23, 2009 at 7:36 PM said...

kang Rohman,,saya pake tmplatnya yaa. Makasih banget,,smga anda terus berjaya.

Bara on April 8, 2009 at 11:49 PM said...

Ngiring milihan nya kang, manawi aya teumplet anu cocok...Hatur nuhun sareng punten sateuacana.

mimranmeo on April 15, 2009 at 12:53 AM said...

get more better templates for free more then 1000 templates for free direct downlode links.

http://freetemplets.blogspot.com

best free templates for every one direct downlode links of butifull templates all are free
Blog, Templates, Css templates, html, web templates, best site, best website, Website design, hosting, Blogger, Free templates, Blogger templates, jomla free templates, flash templates, flash intro templates, best css templates, free websites, web development, free html templates, downlode, free, direct downlod more then 1000 free templates and best collection on templates

http://freetemplets.blogspot.com

mimranmeo on April 15, 2009 at 12:55 AM said...

Blog, Templates, Css templates, html

http://freetemplets.blogspot.com

best free templates for every one direct downlode links of butifull templates all are free
Blog, Templates, Css templates, html, web templates, best site, best website, Website design, hosting, Blogger, Free templates, Blogger templates, jomla free templates, flash templates, flash intro templates, best css templates, free websites, web development, free html templates, downlode, free, direct downlod more then 1000 free templates and best collection on templates

http://freetemplets.blogspot.com

Mary Joseph on May 23, 2009 at 9:49 PM said...

Hi,

Thanks a lot for giving this free template. I am using this classic 3 column template.

http://usaparttime.blogspot.com

kristo on June 14, 2009 at 8:41 PM said...

thanks atas template graisnya.
oh ya mas link anchor this blog yg rohman-freeeblogtemplate.blogspot.com itu linknya salah mas... kurang huruf " e "

niren on July 11, 2009 at 4:56 PM said...

ITemplatez.com offers professional web templates, flash templates ,swish templates, dreamweaver templates, and other web design productsavailable for immediate download.

9xhot.info on July 16, 2009 at 4:30 PM said...

You may like to download Minima 4 column here:
http://www.9xhot.info/2009/07/minima-4-column-free-blogger-templates.html

3bombom on July 30, 2009 at 11:03 AM said...

makasih tamplatenya....

William_Eight on September 20, 2009 at 2:36 PM said...

kalau mao tambahin kolom kirinya gimana mas caranya..
saya pakai minima black 2 kolom..
saya mao ubah jadi 3 kolom neh,,

thx buat infonya..

araon on February 2, 2010 at 4:32 PM said...

I am always connect with friends through blogger.nice post Thanks for Sharing
More templates easy to download

ambarwati on May 27, 2010 at 4:17 AM said...

Tq ya kang, ilmu njenengan manfaat banget, ijin nggih aku mo pake templatenya, kalo bingung nanti mohon petunjuk

acacicu on September 21, 2010 at 6:41 AM said...

menarik untuk dicoba,,Permisi ya Kang..mau nyoba dulu..

farid on July 5, 2011 at 9:50 PM said...

maksih kang...
saya mau coba...
salam kenal

abil said...

thanks templatenya..

Zam on August 4, 2011 at 6:47 PM said...

izin download

syam on December 27, 2011 at 11:08 AM said...

izin download ya agan......matur thankyu....

Ali Bloggers on January 27, 2012 at 8:56 AM said...

wah bagus sob, di coba dulu neh template nya

Solusi Bau Mulut on March 14, 2012 at 7:57 PM said...

Herba ZS efektif atasi bau mulut akut maupun kronis dari sumbernya, yang disebabkan lendir berlebih, gangguan mulut dan tenggorokan, sulit BAB, amandel, panas dalam, gangguan pencernaan, lambung atau yang dipicu penyakit dalam semisal liver, kelenjar, ginjal, diabetes, dsb. klik http://serbasolusi.co.cc

Post a Comment

 
© 2010 UniQue Templates is proudly powered by Blogger
Template Design by Blogger Templates | Blogger Tutorial